Tikász Sándor kiállítása

"Zene és vizualitás - Kiállítás Tikász Sándor ceruzarajzaiból" címmel nyílik kiállítás gitárosunk alkotásaiból 2017. szeptember 12-én 17 órától a Méliusz Benedek Elek könyvtárban (Debrecen, Piac utca 68). A megnyitón Buka László tanár-festőművész beszélget Sándorral. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az esemény facebook beharangozója itt érhető el: Zene és vizualitás

 

LUX koncert

2017. június 11., 17:00

Balmazújváros, Virágoskút biocsárda

Rózsa Péter biogazda meghívására fellépünk a Virágoskúti tanyán épült csodálatos Biocsárdában! Természetesen velünk lesz Felkai Miki, valamint Lámer Emil és Horváth József (Dzsozi) is. Gyertek el, és töltsük együtt kellemesen az időt a rockzene klasszikusaival és saját számainkkal.

Beharangozó cikk a DEHIR-en: Rózsakert és rockzene - buli lesz Virágkoskúton

A nap eseményeinek részletei a plakáton:


 

LUX koncert

2017. május 1., 12:30

Helyszín: Hármashegyalja, szabadtéri színpad

A régi május elsejei koncertjeink hangulatát idézzük meg. Ne hagyjátok ki ezt a kellemes, rockos tavaszi alkalmat! Természetesen velünk lesz Felkai Miki, valamint Lámer Emil és Sütő Sándor is.
Nem készítünk külön facebook esemény-rovatot, hanem megosztjuk a Zsuzsi vonatét, jelentkezzetek itt:

Majális a Zsuzsi vonattal

 

Felkai a Rocksuliban

2016. január 28-án csütörtök este 6-tól Felkai Miki volt a Rocksuli vendége. Az érdeklődőknek rendkívüli gitárórát tartott, valamint egy rögtönzött lemezbemutót a nemrég megjelent lemezéről.

Pénteken pedig a Route '66 együttes vendége volt Miki a szokásos péntek esti buliban a Viktória étteremben.Természetesen Tikász Sanyi volt a másik gitáros. Pikó is beszállt szájharmonikázni, így már majdnem összejött egy Lux koncert is.

Felkaival készült egy interjú is, itt olvashatjátok (ne felejtsétek el megnézni a mellékelt képeket és videókat!): Kis híján az LGT-be a Szappanos utcáról

 

Lux 40 éves jubileumi koncertfilm

Feltöltöttük az Internetre a 40 éves koncertünkről készült film rövidített változatát. Ezzel kívánunk minden kedves rajongónknak áldott karácsonyt és boldog új évet.

 
További cikkeink...