Blog

Felkai életműkoncert

A LUX egyik alapítója Felkai Miki életműkoncertet ad. Természetesen a LUX is fellép a vendégek sorában.

Helyszín: Székesfehérvár, ifj. Ocskay Gábor jégcsarnok

Időpont: 2022. május 23. hétfő, 20:30.

Gyertek el, ünnepeljünk együtt! További részletek az esemény plakátján:

Kedves Rajongóink!

Jó hírünk van, hamarosan találkozhatunk egy rövid, de annál lelkesebb LUX koncert erejéig! Mi is a fellépők között vagyunk a Made In Debrecen fesztiválon.
Időpont: 2022. március 26. szombat, 15:00 óra
Helyszín: Régi Csibészek klub, Debrecen, Múzeum utca 1.
Jelöljétek a részvételeteket a mellékelt esemény rovatban a plakátra kattintva:

 

LUX 50

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy megjelent Felkai Miki CD-je, mely a LUX együttes elmúlt 50 évére tekint vissza. A korong részben vadonatúj szerzeményeket tartalmaz, de bónuszként archív (1972 és 1992 között alkotott, az utóbbi időpontban rögzített) igazi csemegének számító stúdiófelvételek hallhatók. A felvétel az NKA támogatásával jöhetett létre, honlapunkon is meghallgathatjátok! 2019. 10. 22.

Bővebb leírás és rendelés a Rock Diszkont oldalán: LUX 50 Cd

Tikász Sándor kiállítása

"Zene és vizualitás - Kiállítás Tikász Sándor ceruzarajzaiból" címmel nyílik kiállítás gitárosunk alkotásaiból 2017. szeptember 12-én 17 órától a Méliusz Benedek Elek könyvtárban (Debrecen, Piac utca 68). A megnyitón Buka László tanár-festőművész beszélget Sándorral. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az esemény facebook beharangozója itt érhető el: Zene és vizualitás

LUX koncert

2017. május 1., 12:30
Helyszín: Hármashegyalja, szabadtéri színpad

A régi május elsejei koncertjeink hangulatát idézzük meg. Ne hagyjátok ki ezt a kellemes, rockos tavaszi alkalmat! Természetesen velünk lesz Felkai Miki, valamint Lámer Emil és Sütő Sándor is.
Nem készítünk külön facebook esemény-rovatot, hanem megosztjuk a Zsuzsi vonatét, jelentkezzetek itt:

Majális a Zsuzsi vonattal

Új LUX honlap

Elérkezett az idő, hogy korábbi honlapunkat - mely csaknem 8 évig szolgálta zenekarunkat - újjal váltsuk fel. Reméljük elnyeri tetszésüket. Korábbi lapunkról minden tartalmi elemet átmentettünk (képek, hangok, videók), sőt, még bővítettük is őket! A tartalom feltöltését Tikász Gergely végezte, a honlap szerkesztése a HL-System vállalat technikai támogatásával valósulhatott meg. Emlékül mutatunk egy képet a régi honlapunkról. 2019. 12. 27.  

 

LUX koncert

2017. június 11., 17:00
Balmazújváros, Virágoskút biocsárda

Rózsa Péter biogazda meghívására fellépünk a Virágoskúti tanyán épült csodálatos Biocsárdában! Természetesen velünk lesz Felkai Miki, valamint Lámer Emil és Horváth József (Jozi) is. Gyertek el, és töltsük együtt kellemesen az időt a rockzene klasszikusaival és saját számainkkal.

Beharangozó cikk a DEHIR-en: Rózsakert és rockzene - buli lesz Virágkoskúton

A nap eseményeinek részletei a plakáton:

Felkai a Rocksuliban

2016. január 28-án csütörtök este 6-tól Felkai Miki volt a Rocksuli vendége. Az érdeklődőknek rendkívüli gitárórát tartott, valamint egy rögtönzött bemutót a nemrég megjelent lemezéről.

Pénteken pedig a Route '66 együttes vendége volt Miki a szokásos péntek esti buliban a Viktória étteremben.Természetesen Tikász Sanyi volt a másik gitáros. Pikó is beszállt szájharmonikázni, így már majdnem összejött egy Lux koncert is.

Elérhetőség

+36 / 70 70 342 43
luxegyuttes@gmail.com